Sovelluksen asentaminen muiden Kaspersky-sovellusten päälle

Sovellus voidaan asentaa seuraavien Kaspersky-sovellusten päälle:

Kun asennat uuden sovelluksen, aiemmin asennetut Kaspersky Anti-Virus-, Kaspersky Internet Security-, Kaspersky Security Cloud- ja Kaspersky Total Security -sovellukset poistetaan. Poistetun sovelluksen käyttöoikeutta voi käyttää uudessa Kaspersky-sovelluksessa. Poistettujen sovellusten asetukset säilyvät.

Kun asennat uuden sovelluksen, aiemmin asennettu Kaspersky Free -sovellus poistetaan. Kaspersky Freen asetuksia ei tallenneta.

Kun vaihdat Kaspersky Total Securitysta Kaspersky Standardiin, tiedostojen varmuuskopiot säilytetään mutta niitä ei näytetä näissä sovelluksissa. Voit lisätä tiedostojen varmuuskopioita manuaalisesti. Kun vaihdat Kaspersky Total Securitysta Kaspersky Plusiin, tiedostojen kopiot säilytetään ja näytetään automaattisesti.